This page holds old records from the year shown


Newsletters in 2012
Jäsentiedote - 15th October 2012
Jäsentiedote - 2nd May 2012
Jäsentiedote - 8th February 2012

Gallery Pictures in 2012
No pictures in the Gallery for this year

Events in 2012
MAY 2012

Keila-illat

No pictures in Gallery

Keila-illat jatkuvat maanantaisin klo 18-19!

Hämeenlinnan Keilahallilla, Keilakatu 2

Tule mukaan kokeilemaan käden ja silmän yhteispeliä

... ja pieni kilpailuhenki kyllä tarttuu herkästi!

Keila-illat jatkuvat "automaattisesti"

joka kuukauden ensimmäinen arkimaanantai

7.5. kello 18-19

Keilailu on jännittävä ja huokea harrastus! Välineet - tossut ja keilapallon - saat lainata keilahallilta minimaalista korvausta vastaan (v. 2011 hinta oli 1 euro). On kiva huomata, että voi kehittää  omia taitojaan! Lisää harrastuksesta kiinnostuneita mahtuu mukaan! Tule vain rohkeasti mukaan - osaat tai et!

Keilojen kaadon jälkeen voimme vaikka hetkeksi istahtaa hyvien ystävien seurassa limsan ja kahvin ääreen ja jutella niitä näitä - vaikkapa englanniksi! Tavoitteemme ei ole mestaruuskisat vaan mukava yhdessäolo!

Ei kun keilat kumisemaan!

Seuraa webbisivujamme tai ota yhteyttä Anneliin, puh 050 52 55 838.


Ohjelmallinen ilta

No pictures in Gallery

Spring Party & Queen's Jubileum

Perjantaina 25.5.12 kello 18 alkaen

Aulangon Kievarissa, Katajistontie 1, 13210 Hämeenlinna

 

Tervetuloa perinteiseen Spring Partyymme, jota vietämme tällä kerralla tavallista juhlavammissa merkeissä, sillä onhan Kuningatar Elizabeth II:n suuri juhlavuosi, Queen's Jubileum.

Tarjolla on maittava Dinner, musiikkia, tarinointia, tietokilpailuja, yhteislaulua, hauskaa seurustelua ym ym. Toivomme, että vierailijat  sonnustautuvat iltaamme "jollakin" Kunikaallisella Ornamentilla, " A Royal Ornament" (kunniamerkki, koru, hattu, tiara,  ...). Kekseliäimmät ratkaisut palkitaan!

Buffet-illallinen (klo 18.30 alkaen) sisältää seur:

lehtisalaattia, kinkku- ja kurkkukolmioleipiä, tomaattia, täytettyjä viiriäisenmunia, kurkkutikkuja, peurapateeta ja cumberlandinkastiketta;  fasaaninrintaa sherry-piparjurikastikkeessa, lintuperunoita, vihreitä papuja ja pikkuporkkanoita, Kievarin leipää ja levitettä, bakewell-kakkua,kahvia ja teetä.

Illalliskortti 30e / henkilö

Sitovat ilmoittautumiset 15.5. mennessä Annelille, puh 050 52 55 838 tai sugge.opetus@aina.net.

Osallistujia pyydetään maksamaan illalliskortin hinta 30e/henkilö 15.5. mennessä yhdistyksen tilille: Hämeenlinnan Suomalais-Brittiläinen Yhdistys ry, tilinro FI32 1032 3000 4164 99. Ystävällisesti merkitkää viestiosaan osanottajien nimi/nimet tai ryhmänne nimi ja henkilöluku.

Tulkaa toivottamaan kesä tervetulleeksi - ja tietysti kohottamaan malja Kuningattarelle hänen pitkän uransa kunniaksi!

Tervetuloa!  Welcome!

 

 


MARCH 2012

Konsertti Verkatehtaalla

No pictures in Gallery

Sinfonia Lahti:

Julie Andrews -konsertti - Our Fair Lady

Torstaina 22. maaliskuuta, 2012, kello 19.00

Verkatehdas, Vanaja-sali

Kapellimestari Benjamin Pope, laulu Rachel Weston

Konsertin esittely kello 18.00, 2. krs lämpiö, Erkki Korhonen

Juhlittu elokuva- ja näyttämötähti Julie Andrews on tehnyt vuosikymmeniä kestäneen uran, johon kuuluu sellaisia klassikoita kuten Maija Poppanen, My Fair Lady ja Sound of Music. Tässä konsertissa juhlitaan Andrewsin mittavaa uraa esittämällä unohtumattomimmat kappaleet sen varrelta. Yhdistys on varannut jäsenilleen ystävineen 25 lippua konserttiin.

Ilmoittaudu 15.2. mennessä Pirkko Ristolaiselle, puh 03-61 66 414.

Liput: 28,-/ eläkel. 23,-/ S-etukortti 24,-  (esitä etukortti lippua lunastaessasi) / opiskelija 8,-. (Ilmoita varatessasi mihin ryhmään kuulut.)

Konsertin kesto n. 2 h. Väliaika.


FEBRUARY 2012

Vuosikokous 2012

No pictures in Gallery

Hämeenlinnan Suomalais-Brittiläisen Yhdistys ry:n Vuosikokous pidettiin ti 21.2. kello 18.00 Tilausravintola Verassa & Sarassa, Viipurintie 4, Hml

M81 GalaxyKokouksessa käsiteltiin sääntöjen määrämät asiat: hyväksyttiin edellisen vuoden toiminta ja tilit, valittiin hallitus tulevalle kaudelle sekä laadittiin toimintasuunnitelma v:lle 2012. Paikalla oli 12 jyhdistyksen jäsentä.

Tilaisuuden aluksi nautimme yhdistyksen tarjoaman maittavan iltapalan. Virallisen kokousosuuden jälkeen saimme nähdä näyttäviä kuvia tähdistä mm 350 miljoonan valovuoden takaa! Hämeenlinnalainen tähtiharrastaja ja tähtitaivaan kuvaaja Pertti Seppälä tutustutti meidät upeaan harrastukseensa. Kuvat osoittivat meille, kuinka pieni osa me todellakin olemme koko maailmankaikkeudessa.

Vuosikokouksen henkilövalinnat v:lle 2012:

Puheenjohtaja Anneli Oinonen, varapuheenjohtaja Seija Kallioportti, sihteeri Liisa Teräskoski, rahastonhoitajat Harri Mattila ja Tuula-Marja Lehtonen. Muut hallituksen jäsenet ovat Tiina Hahl-Kulmala, Liisa Harjula, Auli Kaurtola, Aili Tiihonen ja Tea Vanhapelto.

Kulttuuri- ja seuratoimikunnassa jatkavat Seija Kallioportti, Pirkko Ristolainen, Aili Tiihonen ja Tea Vanhapelto.

Jäsenmaksut säilyvät entisen suuruisina eli aikuiset 10e ja nuorisojäsenet (alle 21v) 5e.