Yhdistyksen jäsenyys

Hämeenlinnan Suomalais-Brittiläisen Yhdistys ry:n jäseneksi voi liittyä jokainen, joka on kiinnostunut Englannin kulttuurista. Englannin kielen taito ei ole tarpeen, sillä yhdistyksen tapahtumissa puhumme pääsääntöisesti suomea. Joskus meillä on kunnia saada englanninkielisiä vierailijiota, jolloin kielenä on tietysti englanti.

Mikäli olet kiinnostunut liittymään jäseneksemme, ota yhteyttä sihteeriin tai puheenjohtajaan. Tervetuloa iloiseen joukkoomme! Jokainen jäsen on meille voimavara!

Jäsenmaksu

Jäsenmaksu vuonna 2020 on 10,-/henkilö aikuisjäseniltä sekä 5,-/henkilö nuorisojäseniltä (alle 21v). Jäsen saa esim. teatterimatkat edullisemmin kuin ei-jäsen, joten jäsenmaksu maksaa itsensä takaisin jo lyhyelläkin aikavälillä. Kannattaa  siis liittyä!

Saat jäsenpostin mukana ohjeet jäsenmaksun maksamisesta. Kun hoidat maksusi ripeästi, varmistat  jäsenyytesi jatkumisen ja saat jäsenpostisi ilman katkoja! (Katso alempana "Jäsenkirjeiden postitus") Jos olet jostakin syystä unohtanut maksaa, niin hoida asia mahdollisimman pian! Kiitos kun olet jäsenemme!

Pankkiyhteys:

Saaja: Hämeenlinnan Suomalais-Brittiläinen Yhdistys ry       

Pankki: Handelsbanken

IBAN  FI50 3131 1001 3149 17

HUOM! Kirjoita Viesti-sarakkkeeseen jäsenen/jäsenten nimet!

Jäsenkirjeiden postitus

Yhdistyksen hallitus on päättänyt, että mikäli jäsen jättää jäsenmaksunsa maksamatta kahtena vuotena peräkkäin, ei hänelle enää lähetetä yhdistyksen postia. Maksamalla jäsenmaksusi ajallaan varmistat siis tiedonsaannin toiminnastamme.